Historien bag Jesper Bergholdt ApS

Da Jesper Bergholdt startede sin tømrervirksomhed tilbage i marts 1999, havde han ikke forestillet sig, at den skulle udvikle sig til det den er i dag. Ret hurtigt blev en lærling ansat og i dag er ti svende, seks lærlinge og mesters hustru også en del af virksomheden. Det er gået så godt i virksomheden, at den blev kåret som Gazelle-virksomhed i 2009, 2013, 2014, 2015 og igen i 2022.

Jesper Bergholdt og hans hold af dygtige håndværkere lover altid kunderne høj faglighed, kvalitet ned i mindste detalje og 100 procent ærlige råd, når en opgave skal planlægges, prissættes og løses. Tømrermesterens erfaring er, at det lønner sig på lang sigt.

Mester er selv med i alle projekter og det sætter selvfølgelig sin begrænsning i forhold til virksomhedens størrelse og vækst. Det er Jespers opskrift på succes og sund drift. Troværdighed og de faglige kompetencer er altid i fokus. Jesper Bergholdt siger kun ja til en opgave, hvis den kan løses på en ordentlig måde – og selvfølgelig til kundens fulde tilfredshed.

”Vi sætter en ære i at holde vores aftaler og levere til aftalt tid og den tilbudte pris. Det er langt det letteste for os – og vejen til gode anbefalinger og nye ordrer. Folk plejer at lytte, når der bliver fortalt om en dygtig håndværker, der giver kunderne en god behandling”, siger Jesper Bergholdt.

”Mine tømrersvende er eksperter i tag og har stor erfaring med forskellige løsninger. Derfor er vi også certificeret som MONIER TagpartnerTM. Vi har selvfølgelig også fagligheden med, hvis vi får til opgave at renovere eller bygge fritids- og helårshuse eller stå for hele processen i en totalentreprise”.

Tømrerfirmaet er medlem af Dansk Håndværk. Det betyder, at det arbejde, som firmaet udfører for private kunder, er omfattet af Dansk Håndværk Garantiordning. Det er lig med en ekstra sikkerhed for vel udført arbejde!

Direktør Jesper Bergholdt        Foto Stamp Reklamefoto