Historien bag Jesper Bergholdt ApS

Tagløsninger

Jeg har mange års erfaring med tagarbejde og har udført flere end 250 tagopgaver af forskellig type og størrelse. Nogle gange er det en tagrenovering der skal til og andre gange er det et helt nyt tag med en ny tagkonstruktion der er behov for.

I 2010 blev jeg CERTIFICERET MONIER TAGPARTNER™, hvilket betyder at jeg er specialuddannet inden for tagforstærkning og til at oplægge tag fra MONIER. Jeg får derigennem løbende uddannelse og opdatering på de korrekte tekniske tagløsninger.

Jeg kan hjælpe dig med opmåling, beregning og oplægning af dit nye tag. Tagpartner certificeringen er din garanti for den bedste service, høj kvalitet og de korrekte tekniske løsninger.

Læs uddrag af Moniers omtale vedr. Tagpartner certificeringen – KLIK HER

De nuværende tagopgaver spænder vidt og vi har lavet mange forskellige tagløsninger:
– Tagrenovering på almindelige parcelhuse
– Lidt større og mere komplicerede tagløsninger på patriciavilla’er
– Store tagrenoveringer på herregårde
– Omfattende tagløsninger til boligforeninger

Vi arbejder primært for private, men også for erhverv og boligforeninger

 

Nyt tag

Skal du have nyt tag? Vi lægger tage på hele Fyn

Ofte skal der et nyt tag til for at sikre et sundt hus mange år fremover.

Hvornår er det virkelig tid til at lave en nyt tag? Hvis det er nået så vidt, at fugten kryber ind på loftet og ind i huset, kan det betyde større renovering, med store omkostninger til følge. Derfor bør du regelmæssigt give dit tage en besigtigelse. På den måde vil du opdage mulige mangler i god tid og få renoveret taget, før det bliver for stort et problem.

Er et nyt tag nødvendigt?

Det er ofte muligt at reparere et tag i et vist omfang, men konstant at give et gammelt tag kunstigt åndedræt varer ikke længe. Når du ansætter os som tagdækker til at lave dit nye tag, får du hvad du betaler for. Vi arbejder med høje krav til os selv og altid med dig som kunde i fokus. Vores certificering som Monier Tagpartner™ er din garanti for at dit nye tag bliver af god kvalitet og arbejdet er udført efter reglerne.

Vi lægger nyt tag på Fyn og omegn

Når du skal have nyt tag er det vigtigt, at alt bliver gjort rigtigt og bliver tilset lige fra starten. Fra undertag og lægter til overfladematerialet du vælger til dit nye tag. Der er ingen genveje. Et tag kan sagtens se godt ud på overfladen, men hvordan det ser ud nedenunder, er ofte det vigtigste.

Når du vælger os til at lave dit nye tag, får du en af Fyns mest erfarne og dygtige tømrervirksomheder ved hånden. Vi har udført flere end 250 tagopgaver af forskellig type og størrelse. Nogle gange er det en tagrenovering der skal til og andre gange er det et helt nyt tag med en ny tagkonstruktion der er behov for.

Vi hjælper fra start til slut

Vi kan hjælpe dig med opmåling, beregning og oplægning af dit nye tag. Tagpartner-certificeringen hos Monier er din garanti for den bedste service, høj kvalitet og de korrekte tekniske løsninger.

Pris på nyt tag

Da alle der skal have nyt tag bor forskelligt, har forskellige størrelser og typer af tage, kan man kun få en seriøs pris på et nyt tag ved at tale med et professionelt firma, der har en masse erfaring med netop lægning af nye tage. Vi opfordrer derfor altid vores kunder til at kontakte os og få en snak om mulighederne. Du kan kontakte os via formularen her på siden eller ringe til os på telefon 21624479.

Tagrenovering

Tagrenovering på Fyn – vælg en certificeret tagdækker

Står du foran en eventuel renovering af dit tag, kan du sikkert vælge en erfaren partner som os, der udfører tagrenovering på Fyn i højeste kvalitet. Vi renoverer tage på Fyn for private såvel som virksomheder og boligforeninger. Vi er certificerede tagdækkere hos Monier, hvilket er en garanti og din sikkerhed for et kvalitetsmæssigt og dokumenteret arbejde. Dette er godt at have i hånden ved senere hussalg.

Tagrenovering – en god investering

Tiden, vind og vejr tærer på alle tage og tagkonstruktioner, og med tiden bør du oftere tjekke dit tag og få det grundigt gennemgået. På den måde kan du undgå overdreven renovering eller undgå helt at skulle udskifte taget. Derfor er en grundig og professionel gennemgang af dit tag det bedste du kan gøre for at undgå fremtidige problemer og unødigt høje omkostninger.

 Hvornår er det tid til en tagrenovering?

Gå op på loftet og kig efter fugt eller lækage. Hvis træet i tagkonstruktionen er blevet mørkere på nogle steder, så har fugten sandsynligvis været forbi. Selv om resten af ​​huset er fugtfrit, kan der forekomme lækage på loftet. Det vil på lang sigt kunne betyde, at dit hus har stor risiko for fugt og skimmelskader.

Det kan også være moset er fastgjort til dit tag? Mossen holder på fugt i teglstenene og kan forårsage store skader. Hvis du ser tegn på skade, er det muligvis tid til en renovering af taget. Hvis underlaget ser godt ud, kan du måske klare dig med en afrensning af taget for at sikre det længere ud i fremtiden.

Hvis du er i tvivl om, hvad du leder efter, eller hvordan det ser ud med tagets stand og gerne vil være sikker, kan du give dit tag en professionel gennemgang. Vi kan naturligvis være behjælpelig med en undersøgelse af taget.

Kontakt os via formularen her på siden eller ring på tlf 21624479 hvis du står og skal have foretaget en tagrenovering på Fyn.

Monier Tagpartner™

DIN LOKALE TAGPARTNER™

Som certificeret Monier Tagpartner™ er vi en del af et landsdækkende netværk af uafhængige håndværkere, som er specialuddannede til at oplægge tag fra Monier. Vi er professionelle tømrere og erfarne håndværkere og vi kan som professionelle fagfolk altid give dig et svar på de spørgsmål, som helt naturligt dukker op, når du skal vælge nyt tag. Vi har mange års erfaring i at hjælpe vores kunder med alt fra valg af materialer, til valg af tagsten og det nødvendige tilbehør.

Monier Tagpartner™ – sikkerhed for et godt håndværk

Vi er som certificeret Monier Tagpartner™ specialuddannede i at vejlede omkring samt oplægge tagprodukter fra Monier. Dette er er din garanti for god service, kvalitet og de korrekte tekniske løsninger. Vælger du en certificeret Monier Tagpartner™, får du en tagdækker, der har papir på godt håndværk og god kvalitet.

Certificeringen er et kvalitetsstempel af de Tagpartnere™, som udfører et professionelt stykke håndværk, der følger Moniers oplægningsvejledninger og er i overensstemmelse med de gældende regler på området. Med den nye certificeringsordning, der omfatter en obligatorisk egenkontrol af hver eneste opgave, er der ingen dårlige undskyldninger for ikke at lave tingene korrekt.

Certificeringen opnås og opretholdes gennem:
• Deltagelse i et omfattende uddannelsesforløb.
• Løbende stikprøvekontrol af det færdige tagarbejde.

Læs mere om det at være Monier tagpartner her

At være Monier Tagpartner™ gør en forskel

”Når jeg fortæller kunderne, at jeg er certificeret Tagpartner™ og hvilken betydning, det har for dem, kan jeg mærke, at de spidser ører, udtaler Jesper Bergholdt. Det er virkelig noget, der gør en forskel.

Det, at vi som Tagpartnere™ har så stor fokus på kvalitet både gennem en fastlagt egenkontrol, skaber en umiddelbar tillid og tryghed hos kunden. Og det er mere end blot ord, for når arbejdet er færdigt, får kunden udleveret en kopi af vores egenkontrol med tilhørende fotomateriale. Så de har et bevis på, at tingene er udført og tjekket. Et godt dokument at have liggende hvis f.eks. huset skal sælges. 

Der er min klare fornemmelse, at sikkerhed for godt og korrekt udført tagarbejde, der opfylder alle krav, har meget stor vægt hos beslutningstagerne – ofte større vægt end det rent økonomiske. Inden for de seneste måneder har jeg således oplevet at få opgaver til trods for, at jeg var dyrere prismæssigt. Forklaringen er helt tydeligt mit og mine medarbejderes ubetingede fokus på kvalitet.”

Tømrerfirma Jesper Bergholdt – din tømrer på Fyn

For os er det vigtigt at levere værdi til dig som kunde. Derfor sørger vi for, at du får godt tømrerarbejde for dine penge. Medarbejderne hos Tømrerfirma Jesper Bergholdt sikrer, at du er helt tilfreds med både vores tømrerfirma og tømrerarbejde. Vi har lang erfaring og er specialiseret inden for tagrenovering, nye tag og tagkonstruktioner, totalentrepriser samt nye kviste og vinduer i taget. Men vi udfører også alt tømrerarbejde inden for renovering af køkkener, tilbygninger, fritidshuse mm. Vi forlader ikke en kunde utilfreds, og vi er meget dedikerede til at gøre et godt stykke arbejde. Vores teamånd og arbejdsindstilling øger kvaliteten af ​​det tømrerarbejde der udføres af alle vores tømrere på vores projekter og opgaver. 

Beskriv din tømreropgave – og bliv kontaktet

Vi vil gerne tage os af din opgave.  Du kan nemt få et tilbud på dit arbejde ved at udfylde formularen her til højre. Skal du bruge en tømrer på Fyn udfylder du blot formularen og beskriver dit arbejde så godt du kan og indsender det til os.  Vi modtager alle slags opgaver, store og små, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt vedrørende opgaven.

Et tømrer- og snedkerfirma – med tagspeciale på Fyn

Vores tømrerfirma i Mesinge på Fyn er vokset til et veletableret og kendt tømrerfirma på Fyn. Dette er gjort muligt af vores medarbejderes dedikerede holdning og viden om forskellige materialer og hvordan man bruger dem på bedst mulig måde. Vi bygger økonomisk og solidt. Hvis du har en udfordrende opgave, samler vi naturligvis det team, der på bedste vis kan udføre jobbet. Vi arbejder hurtigt og effektivt, og dermed kan vi holde priserne og tidsforbruget nede for dig.

Inden for tømrer- og snedkerarbejde findes en masse retningslinjer. Vi forsøger ikke blot at følge disse, men overgår dem så meget som muligt. Vores mål er at give dig ekstraordinær værdi for pengene, så du aldrig behøver at tøve med, hvilket tømrerfirma du skal bruge på Fyn næste gang. Vi står altid 100% inde for vores tømrerarbejde, som altid holder i lang tid fordi det laves korrekt og af de rigtige materialer. Dette ses blandt andet på vores status som Monier Tagpartner™ som kun gives til firmaer der lever op til de højeste krav.  Hvis du har brug for at skifte taget eller få lavet en tilbygning på Fyn, så er vi det sikre valg. Vores medarbejdere kan med deres kompetencer håndtere alle slags opgaver – også dine.

Kontakt os