Vi tilbyder

Tagløsninger

Se afsnit herom.

Tagrenovering Østergaard

Hovedentreprise

Jeg kan tilbyde hovedentreprise inden for mange typer af opgaver. Ønsker du/I at bygge et nyt hus, sommerhus eller måske en maskinhal eller et anneks ved sommerhuset, så kontakt mig for et uforpligtende tilbud. Vi begynder med en snak om hvilke ønsker du/I har og hvilke muligheder der er. Jeg kommer gerne med gode råd og idéer til at opnå den bedst mulige løsning ud fra dine/jeres behov og ønsker.

Efter afklaring af dine/jeres behov og ønsker til et nyt hus, tilbyder jeg at udfærdige alle de nødvendige tegninger. Både de tegninger, der skal bruges til at ansøge om byggetilladelse og de tegninger de enkelte håndværkere har brug for under byggeriet. Jeg indhenter gerne priser fra andre håndværkere samt styrer og koordinerer alle de nødvendige håndværkere på projektet. Udvælgelsen af de øvrige håndværkere på projektet, kan sagtens være en kombination af dine/jeres ønsker og de erfaringer og kontakter jeg har erhvervet over tid.

Vi arbejder primært for private, men også for erhverv og boligforeninger.

Opførelse af nyt sommerhus

Små og store renoveringsopgaver

Har I brug for mere plads og ønsker I derfor en tilbygning til jeres eksisterende bolig, kan jeg hjælpe med kyndig rådgivning, opmåling, tegninger, byggetilladelse samt kontakt til og styring af de andre håndværkere på projektet. Der er mange muligheder afhængig af hvordan jeres nuværende bolig er bygget. Du kan altid kontakte mig for et uforpligtende tilbud og jeg kommer gerne med gode råd og idéer til at opnå den bedst mulige løsning ud fra jeres behov og ønsker.

En ombygning af jeres eksisterende bolig kan også være den bedste løsning for jer, ligesom en udskiftning af døre og vinduer kan give nyt liv og måske også lidt mere luft til jeres bolig. Fx en ny kvist i taget, som nogle af billederne herunder illustrerer. Uanset opgavernes omfang lægger vi stor vægt på kvalitet og tilfredse kunder, hvilket også giver et godt arbejdsmiljø og tilfredshed med eget arbejde.