Nyt tag

Vi lægger tage på hele Fyn

Ofte skal der et nyt tag til for at sikre et sundt hus mange år fremover.

Hvornår er det virkelig tid til at lave en nyt tag? Hvis det er nået så vidt, at fugten kryber ind på loftet og ind i huset, kan det betyde større renovering, med store omkostninger til følge. Derfor bør du regelmæssigt give dit tage en besigtigelse. På den måde vil du opdage mulige mangler i god tid og få renoveret taget, før det bliver for stort et problem.

Nyt tag – Er det nødvendigt?

Det er ofte muligt at reparere et tag i et vist omfang, men konstant at give et gammelt tag kunstigt åndedræt varer ikke længe. Når du ansætter os som tagdækker til at lave dit tag, får du hvad du betaler for. Vi arbejder med høje krav til os selv og altid med dig som kunde i fokus. Vores certificering som Monier Tagpartner™ er din garanti for at dit nye tag bliver af god kvalitet og arbejdet er udført efter reglerne.

Vi lægger nyt tag på Fyn og omegn

Når du skal have renoveret tag er det vigtigt, at alt bliver gjort rigtigt og bliver tilset lige fra starten. Fra undertag og lægter til overfladematerialet du vælger til dit nye tag. Der er ingen genveje. Et tag kan sagtens se godt ud på overfladen, men hvordan det ser ud nedenunder, er ofte det vigtigste.

Når du vælger os til at lave dit nye tag, får du en af Fyns mest erfarne og dygtige tømrervirksomheder ved hånden. Vi har udført flere end 250 tagopgaver af forskellig type og størrelse. Nogle gange er det en tagrenovering der skal til og andre gange er det et helt nyt tag med en ny tagkonstruktion der er behov for.

Vi hjælper fra start til slut

Vi kan hjælpe dig med opmåling, beregning og oplægning af dit nye tag. Tagpartner-certificeringen hos Monier er din garanti for den bedste service, høj kvalitet og de korrekte tekniske løsninger.

Pris på nyt tag

Da alle der skal have tag bor forskelligt, har forskellige størrelser og typer af tage, kan man kun få en seriøs pris ved at tale med et professionelt firma, der har en masse erfaring med netop lægning af tage. Vi opfordrer derfor altid vores kunder til at kontakte os og få en snak om mulighederne. Du kan kontakte os her på kontaktsiden eller ringe til os på telefon 21624479.

Nyt tag