N

Vi har +20 år i branchen

N

Fokus på det gode håndværk

N

Eget snedkerværksted

N

100 procent ærlige råd

Om os

Jesper Bergholdt – din tømrer på Fyn

Lad os blive din foretrukne tømrer på Fyn. For os er det vigtigt at levere værdi til dig som kunde. Derfor sørger vi for, at du får godt tømrerarbejde for dine penge. Medarbejderne hos Tømrerfirma Jesper Bergholdt sikrer, at du er helt tilfreds med både vores tømrerfirma og tømrerarbejde.

Vi har lang erfaring og er specialiseret inden for tagrenovering, nye tag og tagkonstruktioner, nybyg samt nye kviste og vinduer i taget. Men vi udfører også alt tømrerarbejde inden for renovering, tilbygninger, fritidshuse mm.

Vi forlader ikke en kunde utilfreds, og vi er meget dedikerede til at gøre et godt stykke arbejde. Vores teamånd og arbejdsindstilling øger kvaliteten af ​​det tømrerarbejde der udføres af alle vores tømrere på vores projekter og opgaver.

Beskriv din tømreropgave – og bliv kontaktet

Vi vil gerne tage os af din opgave. Du kan nemt få et tilbud på dit arbejde ved at udfylde formularen. Vi modtager alle slags opgaver, store og små, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt vedrørende opgaven.

Et tømrer- og snedkerfirma – med tagspeciale på Fyn

Vores tømrerfirma i Mesinge på Fyn er vokset til et veletableret og kendt tømrerfirma på Fyn. Dette er gjort muligt af vores medarbejderes dedikerede holdning og viden om forskellige materialer og hvordan man bruger dem på bedst mulig måde. Vi bygger økonomisk og solidt. Hvis du har en udfordrende opgave, samler vi naturligvis det team, der på bedste vis kan udføre jobbet. Vi arbejder hurtigt og effektivt, og dermed kan vi holde priserne og tidsforbruget nede for dig.

Inden for tømrer- og snedkerarbejde findes en masse retningslinjer. Vi forsøger ikke blot at følge disse, men overgår dem så meget som muligt. Vores mål er at give dig ekstraordinær værdi for pengene, så du aldrig behøver at tøve med, hvilket tømrerfirma du skal bruge på Fyn næste gang. Vi står altid 100% inde for vores tømrerarbejde, som altid holder i lang tid fordi det laves korrekt og af de rigtige materialer.

Hvis du har brug for at skifte taget eller få lavet en tilbygning på Fyn, så er vi det sikre valg. Vores medarbejdere kan med deres kompetencer håndtere alle slags opgaver – også dine.

Bliv ringet op

Få et uforpligtende tilbud på din opgave