N

Vi har +20 år i branchen

N

Fokus på det gode håndværk

N

Eget snedkerværksted

N

100 procent ærlige råd

Tagrenovering

Tagrenovering på Fyn

Står du foran en eventuel renovering af dit tag, kan du sikkert vælge en erfaren partner som os, der udfører tagrenovering på Fyn i højeste kvalitet. Vi renoverer tage på Fyn for private såvel som virksomheder og boligforeninger.

Tagrenovering er en god investering

Pas på taget – tagrenovering er en god investering
Tiden, vind og vejr tærer på alle tage og tagkonstruktioner, og med tiden bør du oftere tjekke dit tag og få det grundigt gennemgået. På den måde kan du undgå overdreven renovering eller undgå helt at skulle udskifte taget. Derfor er en grundig og professionel gennemgang af dit tag det bedste du kan gøre for at undgå fremtidige problemer og unødigt høje omkostninger.

Beskriv din tagrenoveringsopave – og bliv kontaktet

Vi vil gerne tage os af din opgave. Du kan nemt få et tilbud på dit arbejde ved at udfylde formularen. Vi modtager alle slags opgaver, store og små, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt vedrørende opgaven.

Hvornår er det tid til en tagrenovering?

Gå op på loftet og kig efter fugt eller lækage. Hvis træet i tagkonstruktionen er blevet mørkere på nogle steder, så har fugten sandsynligvis været forbi. Selv om resten af ​​huset er fugtfrit, kan der forekomme lækage på loftet. Det vil på lang sigt kunne betyde, at dit hus har stor risiko for fugt og skimmelskader.

Det kan også være moset er fastgjort til dit tag? Mos holder på fugt i teglstenene og kan forårsage store skader. Hvis du ser tegn på skade, er det muligvis tid til en renovering af taget. Hvis underlaget ser godt ud, kan du måske klare dig med en afrensning af taget for at sikre det længere ud i fremtiden.

Hvis du er i tvivl om, hvad du leder efter, eller hvordan det ser ud med tagets stand og gerne vil være sikker, kan du give dit tag en professionel gennemgang. Vi kan naturligvis være behjælpelig med en undersøgelse af taget.

Kontakt os via formularen her på siden eller ring på tlf +45 21624479 hvis du står og skal have foretaget en tagrenovering på Fyn.

Bliv ringet op

Få et uforpligtende tilbud på din opgave