N

Vi har +20 år i branchen

N

Fokus på det gode håndværk

N

Eget snedkerværksted

N

100 procent ærlige råd

Tømrer

Tømrer nær Kerteminde

– Vi har +20 års erfaring med tømreropgaver

Søger du en tømrer nær Kerteminde? Vores dygtige og erfarne tømrere står klar til at tackle enhver opgave, uanset om det drejer sig om mindre reparationer, renoveringer eller større byggeprojekter. Vi forstår vigtigheden af at skabe et solidt håndværk og sætter en ære i at levere resultater af høj kvalitet, der holder i mange år frem.

Bygge- og renoveringsløsninger

Vores serviceområde omfatter alt fra traditionelt tømrerarbejde til specialopgaver. Vi er blandt andet specialiserede i følgende:

  • Nybygning og tilbygning.
  • Renovering og modernisering.
  • Tagrenovering og nyt tag.

Udover det løser vi også diverse snedkeropgaver, og har vores eget snedkerværksted til specialopgaver.

Vælg en erfaren tømrer til din næste opgave. Kontakt os herunder.

Beskriv din tømreropgave – og bliv kontaktet

Vi vil gerne tage os af din opgave. Du kan nemt få et tilbud på dit arbejde ved at udfylde formularen. Vi modtager alle slags opgaver, store og små, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt vedrørende opgaven.

Vi løser din tømreropgave på hele Fyn

Vi sætter en ære i at samarbejde tæt med vores kunder og lytte til deres ønsker og behov. Vores mål er altid at levere det bedst mulige resultat, der overskrider forventningerne. Vi værdsætter tillid og gennemsigtighed i vores arbejde og sørger for at holde vores kunder opdateret i hele processen.

Uanset om du har brug for tømrerarbejde i forbindelse med din bolig, dit kontor eller din virksomhed, kan du stole på Jesper Bergholdt Tømrerfirma til at levere en pålidelig og professionel løsning.

Kontakt os i dag for at drøfte dine behov og få et uforpligtende tilbud. Du er også mere end velkommen til at udfylde formularen, så ringer vi dig op til en snak om din opgave.

Bliv ringet op

Få et uforpligtende tilbud på din opgave