N

Vi har +20 år i branchen

N

Fokus på det gode håndværk

N

Eget snedkerværksted

N

100 procent ærlige råd

Dansk håndværk Garantiordning

Vi er medlem af Dansk Håndværk. Det betyder, at det arbejde vi udfører for private kunder, er omfattet af Dansk Håndværk Garantiordning, som er en ekstra sikkerhed for dig som kunde.

Dansk Håndværk Garantiordning dækker kundernes tab forbundet med eventuelle mangler ved det udførte arbejde (op til kr. 100.000 pr. byggsag), hvis virksomheden ikke er i stand til at efterleve en kendelse afsagt af Håndværkets Ankenævn, eller i helt særlige tilfælde ved domstolene. Denne garanti er en gratis ekstra sikkerhed for dig som kunde.

Som medlem af Dansk Håndværk er vi som virksomhed forpligtet til at levere håndværksmæssigt vel udført arbejde samt til at iagttage god og redelig forretningsskik. Vi er endvidere forpligtet til at efterleve en eventuel kendelse afsagt af Håndværkets Ankenævn samt til at respektere de til enhver tid gældende regler for garantiordningen. Dette er forpligtelser, vi som virksomhed selv har været med til at påtage os for at give vores kunder maksimal sikkerhed for godt og veludført håndværk.

Du kan læse mere om Dansk Håndværk Garantiordning på www.dhv.dk

Skulle der mod forventning opstå en tvist vil vi anbefale at du tager kontakt til os. Kan vi ikke i fællesskab løse en eventuel tvist kan du kontakte vores organisation

Dansk Håndværk, Telefon 3263 0470, dhv@dhv.dk og/eller Håndværkets Ankenævn, Telefon 7020 2567, info@hvanke.dk

Beskriv din tømreropgave – og bliv kontaktet

Vi vil gerne tage os af din opgave. Du kan nemt få et tilbud på dit arbejde ved at udfylde formularen. Vi modtager alle slags opgaver, store og små, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt vedrørende opgaven.

Et tømrer- og snedkerfirma – med tagspeciale på Fyn

Vores tømrerfirma i Mesinge på Fyn er vokset til et veletableret og kendt tømrerfirma på Fyn. Dette er gjort muligt af vores medarbejderes dedikerede holdning og viden om forskellige materialer og hvordan man bruger dem på bedst mulig måde. Vi bygger økonomisk og solidt. Hvis du har en udfordrende opgave, samler vi naturligvis det team, der på bedste vis kan udføre jobbet. Vi arbejder hurtigt og effektivt, og dermed kan vi holde priserne og tidsforbruget nede for dig.

Inden for tømrer- og snedkerarbejde findes en masse retningslinjer. Vi forsøger ikke blot at følge disse, men overgår dem så meget som muligt. Vores mål er at give dig ekstraordinær værdi for pengene, så du aldrig behøver at tøve med, hvilket tømrerfirma du skal bruge på Fyn næste gang. Vi står altid 100% inde for vores tømrerarbejde, som altid holder i lang tid fordi det laves korrekt og af de rigtige materialer. Dette ses blandt andet på vores status som Monier Tagpartner™ som kun gives til firmaer der lever op til de højeste krav.

Hvis du har brug for at skifte taget eller få lavet en tilbygning på Fyn, så er vi det sikre valg. Vores medarbejdere kan med deres kompetencer håndtere alle slags opgaver – også dine.

Bliv ringet op

Få et uforpligtende tilbud på din opgave